Adec Metaalbewerking

Korte historiek

1963

André Decuypere start in 1963 met een éénmanszaak in metaaldraaiwerk. De zaak draait goed. Opdrachten stromen binnen, het personeelsbestand groeit.

1975

De éénmanszaak wordt omgevormd tot "Decuypere A. & Zonen". Zo maakt Decuypere de weg vrij voor zijn zonen Rudi en Raoul.

1986

Decuypere A. & Zonen verandert in Adec Metal BVBA : korter en meer commercieel. De naam wordt kleiner, het werkhuis breidt uit. Dat geldt ook voor het klantenbestand.

Projecten in de kijker

1998

Adec schakelt over naar computergestuurde machines. Precisiewerk ten top ! Deze CNC-machines maken stukwerk, middelgrote reeksen en complexe bewerkingen mogelijk.

2004

Adec doet veel meer dan metaal draaien : lassen, kotteren, zagen, montage, prototypewerk ... het moderne machinepark en de ruime infrastructuur garanderen totaaloplossingen op maat.


Het overbodige weggehaald

Een gat moet perfect zijn. Maakt niet uit in welk materiaal het zich bevindt. Wij hebben de metaal draaibanken. Adec boort of kottert elk gat met een nauwkeurigheid tot op 0,01 mm. En dit voor gaten van 0,5 mm tot 300 mm en meer.